Evenementen

KOOP organiseert regelmatig evenementen over de Woo-index. Hieronder vindt u een overzicht van komende bijeenkomsten.

14 mei 2024 - Inloopspreekuur 'Ervaring opdoen actieve openbaarmaking'

15.30 tot 16.30 uur, online
Meld u snel aan via het aanmeldformulier op Open Overheid.

Beschrijving

Heb je vragen over de werkdefinities van de informatiecategorieën of over het openbaar maken via de Woo-index? Via digitale inloopspreekuren kun je deze gaan stellen. De inloopspreekuren vinden maandelijks plaats en zijn bedoeld voor alle organisaties die onder de Wet open overheid vallen.

27 mei 2024 - KOOP informatiebijeenkomst

13.00 tot 14.30 uur, online
Meld u snel aan via EventBrite.

Beschrijving

Wilt u meer te weten komen over de Woo-index? Dan is deze online informatieve sessie perfect voor u. Tijdens de bijeenkomst geeft KOOP een toelichting op de stand van zaken van de Woo-index. Voor u is dit een mogelijkheid u te oriënteren op de achtergrond van de zoekfunctie, de wijze van ontwikkeling, de gebruikte standaarden, werking en publicatiestandaarden. Bekijk onze publicatiestandaarden voor de zoekfunctie van de Woo-index.

30 mei 2024 - KOOP IT-leveranciers sessie

10.30 tot 12.00 uur, online
Meld u snel aan via EventBrite.

Beschrijving

Tijdens deze online bijeenkomst geeft KOOP een toelichting op de stand van zaken van de Woo-index. Voor u als leverancier is dit een mogelijkheid u te oriënteren op de achtergrond van de zoekfunctie, de wijze van ontwikkeling, de gebruikte standaarden, werking en publicatiestandaarden.  Bekijk onze publicatiestandaarden voor de zoekfunctie van de Woo-index.