Digitaal Loket

In het Digitaal Loket publiceren centrale overheden bekendmakingen op officiëlebekendmakingen.nl.

Bekendmakingen via Digitaal Loket op Officielebekendmakingen.nl

In het Digitaal Loket wordt het proces van aanlevering tot publicatie transparant weergegeven. Aanleverende organisaties kunnen in een afgeschermde omgeving zien welke publicaties in behandeling zijn. Ook kunnen verantwoordelijke personen samenwerken om de publicatie van bekendmakingen tot stand te brengen.

Ook archief Staatscourant, Staatsblad en Tractatenblad online  

Alle bekendmakingen die u als centrale overheid via het Digitaal Loket invoert worden dus gepubliceerd op officielebekendmakingen.nl. Dit zijn de bekendmakingen in de Staatscourant, het Staatsblad en het Tractatenblad. Het archief van deze website gaat voor de Staatscourant terug tot 1995 en voor het Staatsblad en het Tractatenblad terug tot 1951.

Inloggen Digitaal Loket

Wilt u direct naar het Digitaal Loket, ga dan naar de website www.digilop.nl. Heeft u nog geen toegang? Lees meer over aanmelden voor het Digitaal Loket.

Publiceert u maximaal twee keer per jaar? Vul het aanleverformulier in

Publiceert u niet meer dan twee keer per jaar? Dan bent u een incidentele aanleveraar. U mag dan bij uitzondering uw publicatie nog per e-mail aanleveren. Dat doet u met een aanleverformulier en een kopie van uw legitimatiebewijs.

Hulp nodig met publiceren in het Digitaal Loket? Neem contact op met Sdu

Het Sdu ondersteunt bij het publiceren in het Digitaal Loket.  Voor vragen of problemen over van uw publicaties kunt u contact opnemen met Servicedesk Elektronische Bekendmakingen via servicedesk.eb@sdu.nl. U kunt Sdu ook bellen op 070 378 95 78.