Informatiebericht inwoners en afbeeldingen

Onderstaande tekst kan uw organisatie gebruiken op uw eigen communicatiekanalen. Hiermee kunt u uw inwoners informeren over de komst van de e-mailservice Berichten over uw Buurt via MijnOverheid. 

Een evenement in mijn straat? De dienst Berichten over uw Buurt stelt u op de hoogte!

Plaatsnaam], [datum] – Bent u benieuwd wat er in uw buurt gebeurt? De dienst Berichten over uw Buurt via MijnOverheid houdt u via e-mail op de hoogte van ontwikkelingen die van invloed zijn op uw directe woonomgeving. Denk aan het kappen van een boom, de plaatsing van een dakkapel, een verbouwing van een woning en/of het organiseren van een evenement. Hierdoor wordt u in de gelegenheid gesteld om tijdig kennis te nemen en te reageren op de ontwikkelingen in uw buurt.

Indien u 25 jaar of ouder bent en een actief account in mijn.overheid.nl heeft, dan ontvangt u binnenkort een welkomstmail. In deze e-mail staat een mededeling dat u automatisch bent aangesloten op de dienst 'Berichten over uw buurt'. Overheidsorganisaties zoals gemeenten, provincies en waterschappen bieden op deze manier gemakkelijk en snel inzicht in ontwikkelingen rondom uw woonomgeving. Ook bent u minder afhankelijk van de gemeenteberichten en/of huis-aan-huisbladen. 

Afbeeldingen

Onderstaande afbeeldingen kunt u ook gebruiken om uw inwoners voor te bereiden op de komst van de e-mailservice. Download deze afbeeldingen door onderaan deze pagina onder 'Documenten' op de links te klikken. U ontvangt dan een zip-bestand met daarin verschillende formaten van de afbeelding, namelijk in .pdf, .jpg en in lage resolutie.

Afbeelding: poster met daarop boom en verwijzing naar e-mailservice Berichten over uw buurt
Afbeelding: poster met daarop evenemententent en verwijzing naar e-mailservice Berichten over uw buurt