Informatiebericht inwoners en afbeeldingen

Deze tekst kunt uw organisatie gebruiken op uw eigen communicatiekanalen. Hiermee kunt u uw inwoners informeren over de komst van de digitale dienst "Berichten over uw buurt" op MijnOverheid. 

Een evenement in mijn straat? De dienst 'Berichten over uw buurt' stelt u op de hoogte!

Plaatsnaam], [datum] – Bent u benieuwd wat er in uw buurt gebeurt? De dienst 'Berichten over uw buurt' via MijnOverheid houdt u via e-mail op de hoogte van ontwikkelingen die van invloed zijn op uw directe woonomgeving, zoals het kappen van een boom, plaatsing van een dakkapel, verbouwing van een woning en/of het organiseren van een evenement. Hierdoor wordt u in de gelegenheid gesteld om tijdig kennis te nemen en te reageren op de ontwikkelingen in uw buurt.

Indien u 25 jaar of ouder bent en een actief account in mijn.overheid.nl heeft, dan ontvangt u binnenkort een welkomstmail. In deze e-mail staat een mededeling dat u automatisch bent aangesloten op de dienst 'Berichten over uw buurt'. Overheidsorganisaties zoals gemeenten, provincies en waterschappen bieden op deze manier gemakkelijk en snel inzicht in ontwikkelingen rondom uw woonomgeving. Ook bent u minder afhankelijk van de gemeenteberichten en/of huis-aan-huisbladen. 

Afbeeldingen voor uw communicatiekanalen

Deze afbeeldingen kunnen gebruikt worden op uw eigen communicatiekanalen. Hiermee kunt u uw inwoners informeren over de komst van de digitale dienst "Berichten over uw buurt" op MijnOverheid. 

HIeronder treft u twee voorbeelden hiervan aan.

Indien u deze twee afbeeldingen graag ontvangt als .jpg in hoge en/of lage resolutie, kunt u een mail sturen naar communicatie@koop.overheid.nl