KOOP op de shortlist van Beste Overheidsorganisatie 2018!

Na de nominatie van de LinkeXtractor voor de Computable Awards is KOOP ook genomineerd als Beste Overheidsorganisatie van het jaar 2018! 

Onlangs kregen wij bericht dat KOOP is doorgedrongen tot de shortlist, wat betekent dat we behoren tot de 10 beste overheidsorganisaties. Volgens de jury zelf een lastige keuze, omdat er veel kwalitatief goede inzendingen waren. Voor KOOP een prestatie om trots op te zijn!

De Verkiezing Overheidsorganisatie van het Jaar is een initiatief van de VOM (Vereniging voor OverheidsManagement) en het ministerie van BZK. De VOM organiseert de Overheidsawards in samenwerking met Handvest Publiek Verantwoorden (HPV), ICTU, Interprovinciaal Overleg (IPO), Unie van Waterschappen (UvW), Vereniging voor Bestuurskunde (VB) en VNG, EY Nederland LLP, Huis ter Duin, Binnenlands Bestuur, Ordina, Publiek Denken en DisGover.

De Verkiezing Beste Overheidsorganisatie van het Jaar draagt bij aan transparantie en kennisdeling. Op 19 november aanstaande wordt de winnaar bekend gemaakt tijdens de uitreiking van de Overheidsawards in de Ridderzaal.

Zie ook www.overheidsawards.nl

KOOP Beste Overheidsorganisatie van het Jaar 2018
Beeld: ©VOM