Ga je aan de slag bij KOOP...

...dan zet je jouw talent in voor miljoenen mensen. Want samen met ruim 200 collega's maak je overheidsinformatie beschikbaar voor iedereen. En krijg je alle ruimte om te ontdekken waar jouw hart ligt.

Werken bij KOOP

Je hebt misschien nog niet eerder van KOOP gehoord. Waarschijnlijk wel van Overheid.nl en Wetten.nl. Dit zijn twee van onze tientallen diensten, waarmee we bijvoorbeeld provincies en gemeenten helpen met het publiceren van wet- en regelgeving. Zodat overheidsinformatie online beschikbaar en goed vindbaar is. Voor iedereen. 

Dit kun je verwachten op de werkvloer

Je zet jouw talent in voor dé digitale uitgever van de overheid. In een werkomgeving waar je alle ruimte krijgt om te ontdekken waar je goed in bent. Dat zie je bijvoorbeeld terug in de talloze ontwikkelingsmogelijkheden en een fijne werkplek in Den Haag. Onze kracht: we zijn een compacte organisatie, met korte lijntjes naar maatschappelijk betrokken collega’s die zich denker en doener noemen. Kantoordeuren staan altijd open, want samen komen we tot slimme ideeën voor betrouwbare diensten. En natuurlijk om elkaar te ontmoeten op een van de vele werkborrels. 

Collega's vertellen je hoe ze het werk ervaren

In deze video hoor je van collega's wat werken bij KOOP zo boeiend maakt.

Vacatures bij KOOP

KOOP maakt sinds 1 januari 2023 deel uit van agentschap Logius. Onze actuele vacatures zijn te vinden op de website Werken voor Nederland.