Werken bij KOOP

KOOP is dé digitale uitgever van de overheid en de drijvende kracht achter digitale ontsluiting van wet- en regelgeving! KOOP biedt medewerkers de ruimte om betrouwbare en innovatieve producten voor onze opdrachtgevers te maken. Innovatie en ondernemerschap staan dan ook hoog in ons vaandel!

Medewerkers ervaren veel autonomie en geven aan dat we een ondernemende en eigenzinnige club mensen zijn. Het helpt dat we een compacte organisatie zijn van circa 200 professionals zodat de lijntjes kort blijven en besluiten snel genomen kunnen worden. KOOP-medewerkers zijn ambitieus, energiek, denker én doener en dragen vaak slimme ideeën aan voor laagdrempelige toegang tot officiële overheidsinformatie. Samen staan we garant voor de grootste portalen met overheidsinformatie op internet: overheid.nlwetten.nl, officiëlebekendmakingen.nl en PLOOI.

Met recht kunnen we zeggen dat we een echt kennis en expertisecentrum zijn. Op weinig plekken in Nederland is zoveel expertise en ervaring gebundeld op thema’s als Linked Data, Open Data en zoektechnologie. Bij KOOP worden ook de uitwisselingsstandaarden ontwikkeld voor overheidspublicaties waarmee niet alleen overheden mee werken, maar waar ook het bedrijfsleven veel baat bij heeft. STOP is daar een mooi voorbeeld van. Dit alles maakt dat medewerkers buitengewoon trots zijn om te werken bij KOOP. Werken bij KOOP is werken voor een transparanter Nederland.

Vacatures bij KOOP

openstaande vacatures

Product Owner platformdienst Search 

reageren vóór 20 november 

Open sollicitaties

Heb jij een ICT achtergrond en werkervaring, maar zie je geen passende vacature? We onderzoeken graag de mogelijkheden voor jou.

Stuur je CV naar recruitment@koop.overheid.nl, dan nemen wij graag contact op met jou!