Save the date! Roadshow overheidspublicaties | 5 november 2024

Het is zover! De datum van de Roadshow overheidspublicaties is bekend: dinsdag 5 november 2024. Tijdens dit (online) evenement informeren we u over de nieuwste ontwikkelingen vanuit KOOP, de Wet elektronische publicaties en meer. 

De Roadshow overheidspublicaties is bedoeld voor juristen, ICT-medewerkers, communicatieadviseurs en medewerkers informatievoorziening die werkzaam zijn bij een gemeente, provincie, waterschap of gemeenschappelijke regeling.

Tussen 9.30 en 16.00 uur bieden wij u afzonderlijke sessies aan over verschillende onderwerpen. Elke sessie gaat over een specifiek onderwerp. U kunt daardoor op basis van het programma zelf besluiten welke sessie(s) u wilt volgen. De sessies zijn interactief en er is veel ruimte voor vragen.

Wij verwachten u eind september de uitnodiging met het programma en de inschrijfmogelijkheid toe te sturen. Reserveer voor nu alvast dinsdag 5 november in uw agenda en houd uw mail en de actualiteitenpagina in de gaten voor meer informatie.