Uitnodiging Regiobijeenkomst Zuidoost | 23 april

Dinsdag 23 april organiseert KOOP in samenwerking met de gemeente Weert de Regiobijeenkomst Zuidoost. Tijdens deze fysieke bijeenkomst informeert KOOP invoerders van DROP over het praktische gebruik van de applicatie en deelt gemeente Weert haar inzichten over de implementatie van het project "Weert: beter en actiever digitaal".

Aanmelden regiobijeenkomst

Komt u ook? Aanmelden kan door op de groene knop hieronder te klikken. Let op! Aanmelden kan tot en met 18 april. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Programma

13.00 uur

Inloop
13.15  - 13.20 uur Opening

13.20 - 13.55 uur

Weert: beter en actiever digitaal 

14.00 - 15.00 uur

Workshop Word-import / Presentatie over laatste ontwikkelingen DROP door teamcoördinator DROP Hessel Bouma* 

15.00 - 15.20 uur

Pauze

15.20 - 16.20 uur 

Presentatie laatste ontwikkelingen DROP door teamcoördinator DROP Hessel Bouma / Workshop Word-import*
16.20 - 16.50 uur  Gezamenlijke afsluiting + borrel
± 16.50 uur Einde

* We splitsen op in twee groepen, zodat iedereen zowel bij de workshop Word-import als bij de presentatie over DROP aanwezig kan zijn.

Vervoer

Openbaar vervoer: Het stadhuis ligt op slechts 10 minuten loopafstand van het station van Weert.
Auto: Het Stadhuis bevindt zich in de binnenstad. Parkeermogelijkheden zijn beschikbaar onder het stadhuis, bij het nabijgelegen station of in de Ursulinengarage. Meer informatie over parkeren is te vinden op de website van gemeente Weert.

Toegang

Bezoekers kunnen het stadhuis betreden via de hoofdingang of via de opgang vanuit de parkeergarage. Eenmaal binnen bij de centrale hal is het mogelijk om door te lopen en de grote trap naar boven te nemen. Bovenaan de trap bevindt zich een scherpe bocht, waar men - links of rechts van de trap - richting de raadszaal kan gaan.

Voorbereiding

•    Neem uw eigen laptop mee
•    We streven naar een interactieve bijeenkomst. Denk dus alvast na over het gebruik van DROP in jouw organisatie: wat gaat er goed, wat kan er beter en heeft u wellicht zelf nog tips die waardevol zijn voor andere gebruikers.