Save the Date! Roadshow overheidspublicaties | 28 mei 2024

Het is zo ver! De datum van de Roadshow overheidspublicaties is bekend: 28 mei 2024. Tijdens dit online evenement informeren we u over de nieuwste ontwikkelingen vanuit KOOP, de Wet elektronische publicaties en meer.

De Roadshow overheidspublicaties is bedoeld voor juristen, ICT-medewerkers, communicatieadviseurs en medewerkers informatievoorziening die werkzaam zijn bij een gemeente, provincie, waterschap of gemeenschappelijke regeling.

Deze editie vindt weer volledig online plaats. Tussen 09.30 en 16.00 uur bieden wij u afzonderlijke sessies aan over verschillende onderwerpen. Elke sessie gaat over een specifiek onderwerp. U kunt daardoor op basis van het programma zelf besluiten welke sessie(s) u wilt volgen. De sessies zijn interactief en er is veel ruimte voor vragen.

Wij verwachten u begin april de uitnodiging met het programma en de inschrijfmogelijkheid toe te sturen. Voor nu kunt u 28 mei dus alvast in uw agenda reserveren.

Heeft u nog vragen?

Neemt u dan gerust contact op met het implementatieteam Officiële Publicaties via communicatie@koop.overheid.nl