Aansluiting gemeenten op Berichten over uw Buurt gestart

Schiermonnikoog is gisteren als eerste gemeente aangesloten op Berichten over uw Buurt. Daarmee is KOOP begonnen met de stapsgewijze uitrol van deze nieuwe e-mailservice. 

Zo kunnen gemeenten van elkaar leren én is het voor ons mogelijk om de e-mailservice – indien nodig – te verbeteren. Voor de eerste 22 gemeenten nemen we meer dan tien weken de tijd. Als uw gemeente in deze kopgroep zit, hebben we persoonlijk contact met u opgenomen.

Wij houden u op de hoogte via onze tweewekelijkse nieuwsbrief en deze algemene informatiepagina. Wanneer de uitrol in uw gemeente start, leest u dat minimaal vier weken van tevoren. Op die manier heeft u genoeg tijd om uw inwoners te informeren. Wij raden u aan om de nieuwsbrief en informatiepagina ook te delen met de communicatie-afdeling en het klantcontactcentrum van uw gemeente.

Meer informatie over de e-mailservice Berichten over uw Buurt vindt u dus op deze algemene informatiepagina. Mocht u onze nieuwsbrief nog niet ontvangen, dan kunt u zich hier aanmelden.