Save the date! Roadshow overheidspublicaties | 7 november 2023

Op dinsdag 7 november 2023 organiseert het implementatieteam Officiële Publicaties van KOOP weer een Roadshow overheidspublicaties (voorheen bekend onder de naam Gebruikersraad). Tijdens dit online evenement informeren we u over de recentste ontwikkelingen vanuit KOOP, de Wet elektronische publicaties en meer.

De Roadshow overheidspublicaties is bedoeld voor juristen, ICT-medewerkers, communicatieadviseurs en medewerkers informatievoorziening die werkzaam zijn bij een gemeente, provincie, waterschap of gemeenschappelijke regeling.
 
Deze editie vindt weer volledig online plaats. Tussen 09.30 en 16.00 uur bieden wij u afzonderlijke sessies aan over verschillende onderwerpen, zoals Berichten over uw Buurt, de verplichting tot digitale terinzagelegging, DROP en de Woo-index. Elke sessie gaat over een specifiek onderwerp. U kunt daardoor op basis van het programma zelf besluiten welke sessie(s) u wilt volgen. De sessies zijn interactief en er is veel ruimte voor vragen.
 
Is de Roadshow overheidspublicaties mogelijk ook interessant voor uw collega’s? Stuur deze Save the date dan gerust door.
 
Wij verwachten u eind september de uitnodiging met het programma en de inschrijfmogelijkheid toe te sturen. Voor nu kunt u 7 november alvast in uw agenda reserveren.