Gebruikersraad 2 november | meld u aan

Het is zo ver! De datum van de volgende gebruikersraad is bekend: dinsdag 2 november 2021.

Wij nodigen u uit voor de vierde digitale editie van onze gebruikersraad. Tevreden kijken wij terug op de drukbezochte afgelopen drie Webinar edities van de gebruikersraad.

Wij vinden het belangrijk om u goed te informeren, juist nu er nog zoveel speelt op het gebied van de Wet elektronische publicaties. Hierbij nodigen wij u dan ook van harte uit om deel te nemen aan het webinar op 2 november a.s

In deze editie zullen we u op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen vanuit KOOP en van de Wet elektronische publicaties.

In de ochtendsessie blikken Rick Tromp (implementatie manager) en Harry Mulder (product owner DROP) vanuit KOOP terug op de belangrijkste wijzigingen die plaats hebben gevonden in het afgelopen half jaar. Daarnaast staan ’s middags nog twee belangrijke onderwerpen op het programma: het attenderen van 7,5 miljoen burgers en de samenhang tussen de Wet elektronische publicaties, de Omgevingswet en PLOOI.

Dus vergeet u niet aan te melden! Het belooft een inspirerende dag te worden. 

U kunt zich aanmelden voor de webinar via onderstaande link: 

Ingeschreven? U ontvangt eind oktober de linkjes voor alle verschillende sessies per e-mail. Het staat u vrij om deel te nemen aan de sessies.

Aanmelden Webinar Gebruikersraad 2 november 2021