Hoe werkt de oproepingen-applicatie

De Oproepingen Applicatie is een applicatie dat het publiceren van oproepingen van mensen met een onbekende woon- of verblijfplaats in een dagblad vervangt. Deze publicaties verschijnen voortaan in de rubriek Oproepingen van de Staatscourant op de oproepingen-pagina van www.overheid.nl, waardoor ze op een centrale plek toegankelijk zijn.

Rechtspraak schuldhulp

Oproepingen opzoeken

Via de zoekpagina worden de rubrieken Oproepingen en Gerechtelijke aankondigingen voor u ontsloten. U kunt op basis van persoons- of bedrijfsgegevens zoeken naar publicaties over u, de Oproepingen, of naar publicaties waarin u een belanghebbende bent, de Gerechtelijke aankondigingen. Met uitzondering van de rubrieken 'Oproepingen | Schuldeisers' en 'Gerechtelijke aankondigingen | Handlichtingen', zijn de overige publicaties voor een beperkte termijn via deze zoekpagina vindbaar.

Zichtbaar tot na de zitting

Oproepingen zijn tot de dag na de zitting vindbaar. Gerechtelijke aankondigingen zijn na publicatie nog dertig dagen vindbaar. Nadat de termijn is verlopen zijn de publicaties alleen nog via de bladerfunctie van de Staatscourant zoekpagina beschikbaar.