Informatiebericht inwoners

Deze tekst kunt uw organisatie inzetten als middel op uw eigen communicatiekanalen. Hiermee kunt u uw inwoners informeren over de komst van de digitale dienst "Berichten over uw buurt" op MijnOverheid. 

Een evenement in mijn straat? De dienst 'Berichten over uw Buurt' stelt u op de hoogte!

[Plaatsnaam], [datum] – Bent u benieuwd wat er in uw buurt gebeurt? De dienst 'Berichten over uw buurt' via MijnOverheid.nl houdt u via e-mail op de hoogte van ontwikkelingen die van invloed zijn op uw directe woonomgeving, zoals het kappen van een boom, plaatsing van een dakkapel, verbouwing van een woning en/of het organiseren van een evenement. Hierdoor wordt u in de gelegenheid gesteld om tijdig kennis te nemen en te reageren op de ontwikkelen in uw buurt.

Indien u 25 jaar of ouder bent en een actief account in Mijnoverheid.nl heeft, dan ontvangt u binnenkort een welkomstmail. In deze e-mail staat een mededeling dat u automatisch bent aangesloten op de dienst 'Berichten over uw buurt'. Overheidsorganisaties zoals gemeenten, provincies en waterschappen bieden op deze manier gemakkelijk en snel inzicht in ontwikkelingen rondom uw woonomgeving. Ook bent u minder afhankelijk van de gemeenteberichten en/of huis-aan-huisbladen. 

[