Officiële Bekendmakingen App

De Officiële Bekendmakingen app biedt de mogelijkheid om recent gepubliceerde officiële bekendmakingen direct in de app te raadplegen. In de app staan alle publicaties uit de Staatscourant, het Staatsblad, het Tractatenblad, het gemeenteblad, provinciaalblad en waterschapsblad van de deelnemende overheden. Ook zijn de recent gepubliceerde parlementaire documenten beschikbaar. U kunt zelf kiezen welke publicaties u wilt ontvangen, zodat dit helemaal op uw voorkeur is afgesteld. Download nu de Officiële Bekendmakingen App in de App Store™ en via Google Play™.

Officiele bekendmakingen app

Wat kunt u met deze app?

De officiële bekendakingen worden in verschillende bladen gepubliceerd. Deze bladen staan weergegeven in een grote kubus middenop het scherm. U draait de kubus naar het blad van uw keuze en u neemt daar met het plusteken een abonnement op. U ontvangt dan automatisch alle volgende bekendmakingen van dit blad.

Op dezelfde manier kan een abonnement weer worden beëindigd. De door u gekozen abonnementen veschijnen onder de kubus. Onder elk abonnement staat de datum van de laatste update en de mogelijkheid om bijlagen uit het blad te downloaden.

Als u een abonnement opent, verschijnt de eerste bekendmaking. Vervolgens kunt u door te swipen door het blad heen bladeren. U kunt de bekendmakingen verder verfijnen naar organisatie of rubriek.

Extra service

Voor de informatie wordt gebruik gemaakt van de wettelijke publicaties op www.officielebekendmakingen.nl. Deze app biedt een extra service waar geen rechten aan ontleend kunnen worden. De publicaties op www.officielebekendmakingen.nl zijn leidend. Het wettelijke publicatieproces verloopt de gehele dag waardoor het voor kan komen dat pas later gedurende de dag de nieuwe publicaties beschikbaar komen.