Uitnodiging Regiobijeenkomst Zuidwest | 6 juli

Donderdagmiddag 6 juli organiseert KOOP in Dordrecht de Regiobijeenkomst Zuidwest. Tijdens deze fysieke bijeenkomst informeren we invoerders van DROP over het praktische gebruik van de applicatie. Ook is er voldoende gelegenheid om te netwerken.

Programma

13:00 uur

Inloop
13:15  - 13:50 uur Opening bijeenkomst + ervaringen gemeente Dordrecht invoeren DROP

14.00 - 15:00 uur

Workshop Word-import door de Servicedesk / Presentatie over laatste ontwikkelingen DROP door teamcoördinator DROP Hessel Bouma* 

15.00 - 15:15 uur

Pauze

15.15 - 16:15 uur

Presentatie laatste ontwikkelingen DROP door teamcoördinator DROP Hessel Bouma / Workshop Word-import door de Servicedesk*

16:15 - 16:45 uur 

Gezamenlijke afsluiting + borrel

± 16:45 uur

Einde

* We splitsen op in twee groepen, zodat u zowel bij de workshop Word-import als bij de presentatie over DROP aanwezig kunt zijn.

Locatie

Stadhuis Dordrecht
Stadhuisplein 1
3311 CR Dordrecht

Komt u met de trein? Het monumentale Stadhuis ligt op een kwartiertje lopen van het station van Dordrecht. Komt u met de auto? Het Stadhuis ligt in de historische, autoluwe binnenstad. In de schil eromheen is er voldoende parkeergelegenheid.


Voorbereiding

  • Neem uw eigen laptop mee;
  • We streven naar een interactieve bijeenkomst. Denk dus alvast na over het gebruik van DROP in uw organisatie: wat gaat er goed, wat kan er beter? En heeft u wellicht zelf nog tips die u met anderen kunt delen?


Aanmelden

Komt u ook? Aanmelden kan door op deze link te klikken. Let op! Aanmelden kan tot en met zondag 2 juli. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar.