Gebruikersraad 17 mei | Save the date

Het is zo ver!

De datum van de volgende gebruikersraad is bekend: maandag 17 mei 2021

Contact en support
©Rijksoverheid

In deze editie brengen wij u wederom op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de Wet Elektronische Publicaties. Ook worden verschillende presentaties gegeven over dit onderwerp.

Vanuit KOOP vinden wij het belangrijk om u te blijven informeren over de wijzigingen die de Wet Elektronische Publicaties met zich mee brengt. We hopen dat we u, met het organiseren van deze gebruikersraad, extra tips en handvaten te kunnen bieden voor het implementeren van de wijzigingen.  

De uitnodiging voor deze derde digitale editie is inmiddels verstuurd. Heeft u (nog) geen uitnodiging ontvangen, schrijf u dan in.

Momenteel wordt er de laatste hand gelegd aan het interessante programma, met hierin volop presentaties door medewerkers van KOOP. Ook zijn er gastsprekers uit de praktijk aanwezig.
Zoals gewoonlijk kunt u bij de inschrijving aangeven welke sessies u graag zou willen bijwonen.

Nieuw dit jaar is een derde middag sessie voor operationele vragen; vragen over de invoer van DROP en de Word-import. In dit kader verzoeken wij u om uiterlijk vrijdag 7 mei uw vragen hierover te willen in sturen. Zo kan KOOP er voor zorgen dat uw vraag wordt behandeld in deze sessie.