Verlengde aanmeldtermijn | informatiebijeenkomst voor softwareleveranciers van vergunningensystemen | 18 maart 2020

Om u als softwareleverancier van vergunningensystemen van onze gebruikers goed te kunnen informeren en voor te bereiden op de wijzigingen en de ontwikkelingen op het gebied van de Bekendmakingswet organiseert KOOP een voorlichtingsbijeenkomst.

In deze bijeenkomst wordt u ook geïnformeerd over andere ontwikkelingen die voor u als leverancier van belang kunnen zijn. De softwareleveranciers van vergunningensystemen die bij ons bekend zijn ontvangen een uitnodiging. Uiteraard kunnen softwareleveranciers die nog niet bekend zijn zich voor deelname aan de bijeenkomst aanmelden.

Voorlichtingsbijeenkomst 18032020

Het door KOOP ontwikkelde algemene implementatiestappenplan omtrent het project Wijzing Bekendmakingswet is naar de decentrale overheden verstuurd. In het stappenplan wordt beschreven wat de decentrale overheden nu al kunnen doen om zich voor te bereiden op de Wet Elektronische Publicaties. Het is dus mogelijk dat uw klant contact met u opneemt met vragen. Ook is vorig jaar een factsheet verstuurd naar de contactpersonen van onze applicatie DROP met informatie over het Project Wijziging Bekendmakingswet.

U kunt zich aanmelden voor de voorlichtingsbijeenkomst bij KOOP door te mailen vóór 13 maart 2020  naar communicatie@koop.overheid.nl. Wilt u bij uw aanmelding ook vermelden wie er van uw organisatie meekomt en of u met het openbaar vervoer of de auto komt? Na de verwerking van uw aanmelding ontvangt u een bevestiging per e-mail.

De voorlichtingsbijeenkomst vindt plaats op:

woensdag 18 maart 2020 van 14.30 tot 16.30 uur

U kunt voor de aanmelding ook een ticket bestellen via eventbrite.

Wij ontmoeten u graag bij deze voorlichtingsbijeenkomst voor softwareleveranciers van vergunningensystemen.