KOOP vertegenwoordigd op VNG juridische tweedaagse

De VNG juridische tweedaagse, hét congres voor gemeentejuristen, vond dit jaar plaats op maandag 5 en dinsdag 6 november in Arnhem. Twee dagen die volledig in het teken stonden van informatie, actualiteiten, vaardigheden en inspiratie op het juridisch vakgebied.

UBR|KOOP was beide dagen aanwezig met een informatiestand en organiseerde twee kennissessies over elektronisch publiceren. Hierbij gaat het om het digitaal publiceren van alle openbare bekendmakingen en kennisgevingen in een officieel publicatieblad en op overheid.nl. Een voorbeeld hiervan zijn verkeersbesluiten, waarbij wegbeheerders zijn verplicht om de volledige tekst van een nieuw verkeersbesluit bekend te maken in de digitale Staatscourant.

KOOP vertegenwoordigd op VNG juridische tweedaagse
Beeld: ©KOOP